Прва проба: Фудбал на леду

Фудбалери ОФК Напретка 1929 одигралису прву контролну утакмицу у оквиру припрема за пролећни део првенства Зоне Центар. На Градском стадиону у Алексинцу ривал им је била Младост из Медошевца, члан Српске лиге – Исток. Меч је одигран у готово немогућим условима, на залеђеном терену, по јаком ветру и врло хладном времену.

‒ На оваквом терену екипе нису моге да се искажу у правом светлу, али је залагање играча било на високом нивоу ‒ казао је за наш портал тренер ОФК Напретка 1929 Марко Стевановић. – За нијансу смо били бољи, створили смо неколико конкретних шанси, али, на жалост, нисмо успели да их материјализујемо. У наставку сусрета и „резервисти” су добили своју шансу и искористили је на прави начин и чак се наметнули за први тим. Ако наставимо да радимо овим темпом и да се овако залажемо, можемо очекујемо добре резултате у наставку првенства ‒ нагласио је Стевановић.

ОФК Напредак је наступио у следећем саставу: Милетић, Л. Јанковић, Р. Јанковић, Н. Цандер, Матејев, Лазић, Р. Стојановић, Стаменковић, Рајковић, Тасић, Поповић. Играли су још: Станисављевић, Динчић, Живић, Смиљковић.

Фото: Милан Јовановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + 17 =