Пружају помоћ свима који им се обрате

Данашњи дан је поново у знаку хуманитарне акције.  У организацији Удружења оболелих од малигних болести „Љубав, вера, нада” и Удружења „Сунцокрети” на платоу код фонтане у центру града до 17 часова одржава се хуманитарни базар и овом приликом средства су прикупљана за лечење малог Вељка, како би могао срећно да настави своје детињство.

Вељко је дете које има јединствено обољење у свету. Има атрофију мозга и треба да путује у Бостон. Лечење кошта 25 милиона динара.

На базару су данас учесници, поред чланова поменутих удружења и „Чаролија укуса” и „Слатки сто Нина” из Ниша, као и Ивана Јефтић и Магдалена из Сокобање.

− Оно што разликује овај базар од претходних је што овог пута имамо и спонзоре. Хвала Дејану из супермаркета „Ривал”, пекари „Зора”, Јовани „Мима комерц” из Моравца. Хвала свим донаторима! Доста њих је дало и у еврима и динарима анонимно, да би нас помогли, као и „Мара крпице”, која нам је дала све са лајва за Ацу Костадиновића, који је нажалост имао тежак удес у Америци. Захвалила бих се такође Саши Милетићу и Јовани „Честитамо”, који су нам уступили шатор јер нам је ветар данас задавао проблема − захвалила се Јелена Ивковић из Удружења „Сунцокрети”.

У скорије време планирано је још неколико базара, што су нам и потврдили из овог Удружења. Следећи базар је за Максима, затим су на реду Михајло, Латинка, Аца Костадиновић, Марко Кованџић, а ту је и девојчица из Рутевца, која је од јуче у фондацији, а од прекјуче је и Николина. Пуно је деце на територији општине Алексинац у фондацијама, и из ових удружења желе да пруже помоћ свакоме ко им се обрати.


Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 10 =