Промоција нове књиге: У вртићу – Православље, здравље из природе и лековито биље”

У Великој сали Дома културе Алексинац сутра ће бити одржано представљање књиге „У вртићу – Православље, здравље из природе и лековито биље”, зборник радова медицинских сестара-васпитача и васпитача Предшколске установе „Лане”. Књигу је у издању Центра за културу и уметност Алексинац приредила Мирјана Видојковић, педагог ове предшколске установе.

Како је организатор најавио присутнима ће се обратити јереј Горан Поповић, Далибор Радичевић, председник општине Алексинац, Виолета Поповић, директорка ПУ „Лане”, Маја Радоман Цветићанин, професор српског језика и књижевности и вероучитељ Никола Бакић, који је и рецензент књиге.

Учешће у програму ће узети и Омладински хор Центра за културу и уметност Алексинац под диригентском палицом Миље Миловановић, а такође биће приказан и филм о књизи.

Током промоције, у Холу Дома културе, биће организована хуманитарна продаја књига, а приход од куповине је намењен лечењу девојчице Николине Станковић.

Почетак промоције књиге „У вртићу – Православље, здравље из природе и лековито биље” заказан је за 18 сати. Организатор догађаја је Центар за културу и уметност Алексинац под покровитељством Општине Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − nine =