Kulturno stvaralaštvo

Одложена смотра у Мозгову

Друга приредба овогодишњег циклуса „Културног стваралаштва на селуˮ која је требало да буде одржана у суботу 18. маја у Мозгову је отказана а нови термин ће бити накнадно саопштен сазнајемо у Центру за културу и уметност.

goca zivanovic‒ Разлог отказивања смотре у Мозгову је искључиво техничке природе јер се истог дана у Алексинцу реализује низ активности у склопу овогодишње ‘Ноћи музеја’ ‒ каже стручни сарадник ЦКУ Гордана Живановић.

Према њеним речима о новом термину приредбе у Мозгову Културно-уметничка друштва ће бити благовремено обавештена, а незванично сазнајемо да би то могао бити 8. јун.

‒ Што се приредбе на Алексиначком Руднику тиче она ће како је и раније најављено бити одржана у суботу 1. јуна када ће поред Културно уметничког друштва из тог насеља наступити и фолклораши из Кормана и Трњана ‒ наглашава Гордана Живановић.

Подсетимо, овогодишња манифестација почела је у Житковцу у априлу када су наступили чланови Културно уметничких друштава “Дејан Јовановић Деша” из Тешице и „Младостˮ из Житковца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × four =