Пројекцијом фотографија завршена прва Међународна изложба Фото клуба

У Арт галерији Дома културе синоћ је одржана пројекција награђених фотографија са Међународне изложбе фотографија Фото клуба Алексинац „ФКА лето 2021”. Ово је уједно и прва Међународна изложба фотографија коју организује овдашњи фото клуб.

− Фото клуб Алексинац први пут самостално организује Међународну изложбу фотографија. Уствари, ово је сарадња са једним пријатељем из Новог Сада, са којим смо направили изложбу која се организује само за Алексинац. Изложба је успешно реализована уз учешће великог броја аутора из више од 30 земаља света – поручио је Хаџи Миодраг Миладиновић, мајстор фотографије.

Фотографије су подељене у 6 категорија: Природа, путописна фотографија, портрет, жена, слободна тема у колору и слободна тема монохром. Покровитељи ове изложбе су Међународни савез фотографске уметности (FIAP) и Фото савез Србије, који су доделили награде за прва три места и похвале, а награде је доделио и домаћин изложбе.

Награђене фотографије, као и све примљене фотографије могу се погледати на официјалном сајту Фото клуба Алексинац.


Наредна изложба оваквог типа биће организована за нешто више од 50 дана, а више информација о учешћу и пропозицијама на „ФКА јесен 2021” можете наћи на сајту www.fka.rs.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × one =