Predškolsko u Tešici

Produžava se rok za upis u vrtić: Ko nije elektronski, moći će lično

Roditelji koji nisu imali mogućnost da svoje dete prijave za vrtić elektronskim putem, što je bio jedini mogući način tokom vanrednog stanja, uskoro će imati priliku da dete upišu lično, poručuju iz Predškolske ustanove „Lane”. Oni dodaju da će iz tog razloga i rok za upis, koji je prvobitno trebalo da traje do 15. maja, biti produžen. Po rečima direktorke ustanove „Lane” Violete Popović, roditelji će naknadno biti obavešteni od kada će moći da dostavljaju dokumentaciju ustanovi.

Violeta Popović‒ Mi smo marta meseca kada je došlo do proglašenja vanrednog stanja, nastavili upis elektronskim putem, ali uz obećanje roditeljima da ćemo produžiti upis za one koji iz nekog razloga nisu mogli da prijave dete elektronskim putem. Obećali smo da ćemo produžiti upis za neke dve nedelje. To ćemo svakako i uraditi, ali ne odmah od danas. Obavestićemo roditelje, neka prate naš sajt i fejsbuk stranu Predškolske ustanove – poručuje direktorka Popović i dodaje da se o datumu nastavka upisa roditelji mogu informisati i telefonski radnim danima od 7 do 15 sati. 

Od danas su počela sa radom dva objekta Predškolske ustanove „Lane” u Aleksincu, centralni u Mišićevoj i objekat u Bucekovoj ulici. Za sada su vrata vrtića otvorena samo za one mališane o kojima nema ko da brine dok su roditelji na poslu.

PROČITAJTE: Vrtići u Aleksincu počinju sa radom: Neophodne potvrde od poslodavca i pedijatra

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

5 × two =