Predškolsko u Tešici

Продужава се рок за упис у вртић: Ко није електронски, моћи ће лично

Родитељи који нису имали могућност да своје дете пријаве за вртић електронским путем, што је био једини могући начин током ванредног стања, ускоро ће имати прилику да дете упишу лично, поручују из Предшколске установе „Лане”. Они додају да ће из тог разлога и рок за упис, који је првобитно требало да траје до 15. маја, бити продужен. По речима директорке установе „Лане” Виолете Поповић, родитељи ће накнадно бити обавештени од када ће моћи да достављају документацију установи.

Violeta Popović ‒ Ми смо марта месеца када је дошло до проглашења ванредног стања, наставили упис електронским путем, али уз обећање родитељима да ћемо продужити упис за оне који из неког разлога нису могли да пријаве дете електронским путем. Обећали смо да ћемо продужити упис за неке две недеље. То ћемо свакако и урадити, али не одмах од данас. Обавестићемо родитеље, нека прате наш сајт и фејсбук страну Предшколске установе – поручује директорка Поповић и додаје да се о датуму наставка уписа родитељи могу информисати и телефонски радним данима од 7 до 15 сати. 

Од данас су почела са радом два објекта Предшколске установе „Лане” у Алексинцу, централни у Мишићевој и објекат у Буцековој улици. За сада су врата вртића отворена само за оне малишане о којима нема ко да брине док су родитељи на послу.

ПРОЧИТАЈТЕ: Вртићи у Алексинцу почињу са радом: Неопходне потврде од послодавца и педијатра

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + sixteen =