Foto izložba

Peta izložba Foto kluba Aleksinac – od majstora fotografije do novih autora

Aleksinački fotografi, majstori fotografije i oni manje iskusni koji tek ulaze u svet fotografisanja, sutra će pred sugrađanima predstaviti svoje radove, na petoj po redu klupskoj izložbi Foto kluba Aleksinac. Izložba radova 24 autora, među kojima su i Aleksinčani koji žive u inostranstvu, biće svečano otvrena 11. aprila u 19 sati u Art galeriji Doma kulture.

Foto izložbaTema je ove godine slobodna, a autori su za ovu priliku odabrali zanimljive kolorne i crno-bele fotografije na kojima su portreti, priroda i arhitektura iz različitih uglova, a ima i primera postmoderne fotografije, nastale kombinovanjem starih fotografija i novih elemenata.

‒ Svi imaju po četiri fotografije i različite su teme. Imamo portrete, pejzaže, lajf fotografije, strit fotografije, pa čak imamo i apstraktnu fotografiju i neke montirane koje su veoma interesantne. Mislim da ljudi treba da vide ovu izložbu koja može biti veoma inspirativna – kaže majstor fotografije Hadži Miodrag Miladinović. 

Foto izložba

Među autorima sutrašnje izložbe ima članova Foto saveza Srbije, ali i mladih fotografa koji su tehniku fotografisanja savladali na letnjim foto-radionicama Foto kluba i Centra za kulturu i umetnost iz Aleksinca.

Naš sagovornik dodaje da je Foto klub Aleksinac uvek otvoren za nove članove, a kao važan podatak ističe da se članarina ne naplaćuje.

Oko sto fotografija pete, jubilarne izložbe posetioci će moći da pogledaju do utorka, 23. aprila.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

2 + two =