Foto izložba

Пета изложба Фото клуба Алексинац – од мајстора фотографије до нових аутора

Алексиначки фотографи, мајстори фотографије и они мање искусни који тек улазе у свет фотографисања, сутра ће пред суграђанима представити своје радове, на петој по реду клупској изложби Фото клуба Алексинац. Изложба радова 24 аутора, међу којима су и Алексинчани који живе у иностранству, биће свечано отврена 11. априла у 19 сати у Арт галерији Дома културе.

Foto izložba Тема је ове године слободна, а аутори су за ову прилику одабрали занимљиве колорне и црно-беле фотографије на којима су портрети, природа и архитектура из различитих углова, а има и примера постмодерне фотографије, настале комбиновањем старих фотографија и нових елемената.

‒ Сви имају по четири фотографије и различите су теме. Имамо портрете, пејзаже, лајф фотографије, стрит фотографије, па чак имамо и апстрактну фотографију и неке монтиране које су веома интересантне. Мислим да људи треба да виде ову изложбу која може бити веома инспиративна – каже мајстор фотографије Хаџи Миодраг Миладиновић. 

Foto izložba

Међу ауторима сутрашње изложбе има чланова Фото савеза Србије, али и младих фотографа који су технику фотографисања савладали на летњим фото-радионицама Фото клуба и Центра за културу и уметност из Алексинца.

Наш саговорник додаје да је Фото клуб Алексинац увек отворен за нове чланове, а као важан податак истиче да се чланарина не наплаћује.

Око сто фотографија пете, јубиларне изложбе посетиоци ће моћи да погледају до уторка, 23. априла.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =