Parkiranje – vetar ili nemarnost zbunili vozače

Pojedini putnici namernici koji su se obreli u Aleksincu u poslenjih nekoliko dana i koji su parkirali svoje automobile u centru grada uredno su platili SMS-om parking, a onda ostali u čudu kada su videli da su pojedine table koje obaveštavaju o načinu plaćanja i ceni parkiranja prekrivene.

Prvobitno su sve table bile prekrivene, ali na pojedinim mestima zbog vremenskih neprilika došlo je do pomeranja folija, pa savestni građani uredno plaćaju parking. Iako naplata parkiranja još nije startovala, sistem za naplatu uredno radi.

Prema informacijama od nadležnih službi parkiranje automobila u dvema gradskim zonama počeće od 1. jula i do tada bi table trebalo da budu prekrivene. Međutim, postavlja se pitanje ko treba ponovo da prekrije table koje je vetar otkrio. Parking služba biće sastavni deo Javnog komunalnog preduzeća „Komunalne usluge”, ali u ovom preduzeću kažu da prekrivanje tabli ne mogu da rade bez naloga lokalne samouprave.

Od nadležnih službi smo dobili uveravanje da će ovaj problem biti rešen u toku dana, a do tada ostaje savet vozačima da još ne plaćaju parkiranje.

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

16 − sixteen =