Паркирање – ветар или немарност збунили возаче

Поједини путници намерници који су се обрели у Алексинцу у послењих неколико дана и који су паркирали своје аутомобиле у центру града уредно су платили СМС-ом паркинг, а онда остали у чуду када су видели да су поједине табле које обавештавају о начину плаћања и цени паркирања прекривене.

Првобитно су све табле биле прекривене, али на појединим местима због временских неприлика дошло је до померања фолија, па савестни грађани уредно плаћају паркинг. Иако наплата паркирања још није стартовала, систем за наплату уредно ради.

Према информацијама од надлежних служби паркирање аутомобила у двема градским зонама почеће од 1. јула и до тада би табле требало да буду прекривене. Међутим, поставља се питање ко треба поново да прекрије табле које је ветар открио. Паркинг служба биће саставни део Јавног комуналног предузећа „Комуналне услуге”, али у овом предузећу кажу да прекривање табли не могу да раде без налога локалне самоуправе.

Од надлежних служби смо добили уверавање да ће овај проблем бити решен у току дана, а до тада остаје савет возачима да још не плаћају паркирање.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

13 − one =