Остаде пехар у Лужану!

Одигравањем полуфиналних мечева, као и утакмице за треће место и финала, синоћ је окончан Ноћни турнир у малом фудбалу „Лужане 2023”.

На турниру је учествовало осам екипа, од којих сучетири из Лужана (Омладинци, Кумска прича, Организатори и Леон), две из Тешице (Јастребац и Орлови) и по једна из Алексинца (Тасић кетеринг) и Ниша (Винтер спорт).

Тасић кетеринг

У полуфиналу Винтер спорт је победио Организаторе са 5:0, док је Леон са 8:6 савладао екипу Тасић кетеринга. У мечу за треће место Тасић кетеринг је славио против Организатора са 5:2. У неизвесном финалу Леон је био бољи од Винтер спорта и тријумфовао са 3:2.

Винтер спорт

Дакле, прво место, пехар и новчану награду у износу од  22.400 динара (70% од уплате), освојила је екипа Леон из Лужана. Нишлије из екипе Винтер спорт су на другој позицији и њима је додељен пехар и новчана награда од 6.400 динара (20%), док се на треће место пласирао Тасић кетеринг из Алексинца. Они су награђени пехаром и новчаном наградом у износу од 3.200 динара (10%).

Леон

Амир Зека из победничке екипе је проглашен за најбољег играча турнира, док је титула најбољег голмана припала Далибору Крстићу, члану Орлова из Тешице.

Амир Зека
Далибор Крстић

Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА) подржао је турнир и обезбедио пехаре за три најбоље пласиране екипе  и најбоље појединце.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =