Општинска лига са 13 клубова

За два дана, тачније у среду, у сали бившег Комитета, са почетком у 19 сати, одржаће се Конференција клубова Општинске фудбалске лиге. Ово је један од закључака са седнице Извршног одбора Општинског фудбалског савеза која је одржана протекле седмице.

Првенство ће  почети 28, односно 29. августа, а недељу дане пре тога одиграће се утакмице првог кола Купа ОФС. У Општинској лиги у наредној такмичарској сезони надметаће се 13 екипа. Слога из Кормана и ОФК „Рутевац 1908” из Краљева испали су из Окружне лиге, а ту је и новоформирани клуб „Рудар 2016” са Алексиначког Рудника. Остали клубови су староседеоци у овом рангу, а то су: Полет (Витошевац), Шкриљац (Брадарац), ОФК Слога (Добрујевац), Црвена звезда (Горњи Љубеш), „Напредак 2012” (Крушје), Борац (Трњане), Јединство (Бобовиште), Темпо (Мозгово), Рутевац (Рутевац) и Ратар (Горња Пешчаница). Одустале су две екипе, Вукашиновац и ОФК Дражевац.

За вођење Општинске лиге изабрана је трочлана комисија у саставу: Љуба Стојановић (комесар за делегирање службених лица), Лозан Стоилков (Такмичарска комисија) и Милан Милојевић (Дисциплинска комисија).

Донета је одлука да се семинар за службена лица ФСО за предстојећу првенствену сезону одржи 15. августа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =