Општина продаје станове

Скупштина општине Алексинац расписала је крајем минуле седмице  Оглас о спровођењу поступка прикупљања писаних понуда за отуђење непокретности из јавне својине, и то станова у улици Војске Југославије у Алексинцу, пословног простора у улици Драгољуба Вујића у Житковцу и дела непокретности у улици Књаза Милоша и у  улици Јужноморавских бригада.

Када је реч о становима у улици Војске Југославије, ради се о пет стамбених јединица површине од 39 до 74 квадрата, а почетне појединачне цене крећу се од 750 до 799 евра по квадрату. У Житковцу је реч о пословном простору површине 39 квадрата и ту је почетна цена 21.475 евра, а у Алексинцу за део непокретности у главној улици лицитираће се од 18.407 евра, док је почетна цена за део непокретности у улици Јужноморавских бригада 3.255 евра.

Понуде се достављају до 01. августа уз уплаћен депозит од 10 одсто почетне цене, док је Јавно отварање приспелих понуда заказано уа 4. август у 12 часова, у просторијама Општинске управе општине Алексинац.

Текст огласа и образац понуде налази се на сајту Општине Алексинац, а све потребне информације поводом овог огласа могу се добити у времену од 9:30 до 15 часована путем телефона 018/809-038 или упросторијама Општинске управе општине Алексинац, канцеларија број 48. Исти контакт је и за заказивање разгледања непокретности.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 18 =