Оне који су нас бомбардовали, кад тад стићи ће казна

Представници изборне листе „Ивица Дачић, премијер Србијеˮ, коју чине Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија и Зелени Србије, данас су у главној алексиначкој улици одржали предизборни митинг. На почетку скупа присутне је поздравио председник ОО СПС-а у Алексинцу Чедомир Ракић.

Први се окупљеним грађанима општине Алексинац обратио лидер Јединствене Србије и актуелни народни посланик Драган Марковић – Палма који је рекао да локална власт у Алексинцу не ради лоше, али да би могла и боље, и да су он и његова партија спремни да допринесу бољем раду.

− Боре се да нешто ураде, али се недовољно боре. Да видимо како да се обезбеде средства да се ви возите бесплатно као грађани Јагодине, да не плаћате аутобуску карту у нардном периоду. Да деца иду на море, као што 15 година иду на море деца из Јагодине, четврти и осми разред и они који заврше средњу школу. Да свако село има асфалтиране све улице, да путеве поред њива насипамо каменом, да се иде путничким аутом у њиву. Да помогнемо пољопривредним произвођачима – казао је Марковић и позвао грађане да гласају за листу коју предводи Ивица Дачић, који је по њему прави човек за премијера.

Ивица Дачић је казао да је његова политика веома јасна, коалиција има два стуба, један је патриотски, други социјални.

− Ми смо апсолутно против и никада нећемо признати независност Косова и Метохије, напротив, 18 земаља је повукло признање Косова и ми морамо да радимо даље да наставимо ту политику и сигурно биће још толико. Ми смо против уласка у НАТО. Ја не знам како бих се осећао да овде у Алексинцу кажем да се залажем да уђемо у НАТО. У Алексинцу где су НАТО бомбе убиле на десетине људи и тако широм Србије. Ми смо против уласка у НАТО и сматрамо и даље да сви они који су бомбардовали нашу земљу да су то ратни злочинци и кад тад ће да их стигне казна – поручио је Дачић.

Након предизборног скупа лидери коалиције разговарали су са окупљеним грађанима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + fifteen =