Нови успех такмичара НиФ-а: Из Скопља осам медаља!

На „Скопље опену“, 12. међународном џиу-џицу турниру у Скопљу, престоници Северне Македоније, такмичари алексиначког Џудо и џиу-џицу клуба НиФ наступили су у млађим узрасним категоријама (пионири, наде, кадети) и обогатили своју ризницу трофеја са још осам медаља, односно по три златне и сребрне и две бронзане.

Да би примили најсјајнија одличја, на највишу степеницу победничког трона попели су се Александар Ристић (U-14, – 60 кг), Алекса Спасић (U-14, – 55 кг) и Давид Милојевић (U-14, – 66 кг). Сребрне медаље припале су Данијели Јоић (U-18, -63 кг), Ени Петровић (U-16, – 63 кг) и Ани Стефановић (U-14, – 48 кг), док су бронзу изборили Никола Илић (U-14, – 34 кг) и Лана Додић (U-16, – 63 кг).

Уз то, Александар Ристић проглашен је за најбољег такмичара у конкуренцији бораца до 14 година.

 

– Захваљујем се Општини Алексинац на пруженој помоћи за одлазак на овај турнир на коме је учествовало 355 такмичара из осам држава: Србије, Словеније, Немачке, Босне и Херцеговине, Бугарске, Грчке Црне Горе и Северне Македоније, казао је за наш портал Драган Трајковић, главни тренер Џудо и џиу-џицу клуба НиФ, који је предводио младе алексиначке борце на овом међународном надметању.

                  

Фотографије: Џудо и џиу-џицу клуб НиФ

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − four =