Нишки сајам аутомобила – попусти за куповину аутомобила

Након две године одржавања у виртуелном облику, Сајам аутомобила „Ауто Мото Фест Ниш” крајем ове седмице биће одржан на добро познати традиционални начин. Тринаести Ауто Мото Фест биће одржан од 23. до 25. септембра у нишкој Хали „Чаир”.

Сајам аутомобила враћа се на велика врата и поред доброг провода који се очекује за све љубитеље Сајма, омогућиће и сјајне сајамске попусте за куповину најновијих модела.

− Тешка је ситуација али из горих смо излазили уздигнуте главе, зато смо се одлучили да ће сајам ове године бити на старом месту, тамо где припада у Хали „Чаир”. Град Ниш подржао је сам сајам и то ме веома радује. Поносан сам на наш Сајам као и пре деценију и по, када је он био тек идеја, данас је то наша нишка прича – рекао је Оливер Пауновић, оснивач Сајма аутомобила.

Велики попуст и одлична понуда заштитни су знак нишког Ауто Мого Фест-а. Ове године велика пажња биће усмерена на хибридна, електрична возила, мотоцикле и електро бицикле.

− Поред проблема са којима се сусрећу око набавке возила очекујемо сјајну понуду. Оно што очекујемо ове године су сјајне српске премијере. Први пут ове године на сајму ће се појавити међу аутомобилима Хонда и Сузуки, а поред стандардне понуде мотора биће ту и нових брендова Хонда, Пјађо, Априлија и Веспа – каже Саша Ђорђевић, менаџер сајма.

У богатој понуди Сајма поред путничког и теретног програма на сајму ће се наћи и квалитетна пратећа опрема и осигуравајућа друштва. Оно без чега ни овај сајам не може да прође су наравно олдтајмери који као и увек имају своје место.

Радно време сајма је од 10 до 20 сати, а цена појединачне улазнице износиће 300 динара, док ће за организоване групне посете (10 и више људи) цена појединачне улазнице бити 200 динара.

Организатор Ауто Мото Фест-а је Сити Група а покровитељ је Град Ниш.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − thirteen =