Raspust za dz

Nakon prvog polugodišta „Raspust za DŽ”: Prvi put Di-džej radionice

Od subote, 1. febrauara za đake počinje školski raspust, a u Centru za kulturu i umetnost još jedan „Raspust za DŽ”. Likovna radionica, radionica dekupaž tehnike, ali i prva di-džej radionica, neke su od aktivnosti koje očekuju školarce. Po rečima direktorke Centra za kulturu i umetnost Maje Radoman Cvetićanin, prijavljivanje za učešće u nekoj od radionica je u toku.

̶ Imaćemo 4, 5. i 6. februara, dakle tri dana u prvoj nedelji raspusta, i 11, 12. i 13. februara u periodu od 11 do 13 časova dekupaž radionicu za mlađu decu, odnosno osnovce od trećeg, četvrog razreda do sedmog, osmog. U istim danima od 16 do 18 sati održavaće se di-džej radionice za stare osnovce, znači osmi razred i srednjoškolce i radujemo se saradnji sa svim mladim ljudima koji su zainteresovani za ovu vrstu muzike. O svemu se možete informisati i na Fejsbuk stranici Centra za kulturu i umetnost –navodi direktorka ove ustanove Maja Radoman Cvetićanin. 

Likovne radionice koje će voditi slikarka Vesna Dimitrijević počeće 1. februara i održavaće se svake subote do 28. marta, u periodu od 11 do 13 sati. Za dekupaž tehniku zadužena je Jasna Vrtačnik, a principe muzičke produkcije i tehnike miksanja pesama polaznicima će predstaviti di-džej Ivica Ljubić. Polaznike ove sekcije očekuje i nastup u okviru Rečica fer-a i AL rok festa.

Naslovna fotografija iz arhive.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

20 − six =