Raspust za dz

Након првог полугодишта „Распуст за Џ”: Први пут Ди-џеј радионице

Од суботе, 1. фебрауара за ђаке почиње школски распуст, а у Центру за културу и уметност још један „Распуст за Џ”. Ликовна радионица, радионица декупаж технике, али и прва ди-џеј радионица, неке су од активности које очекују школарце. По речима директорке Центра за културу и уметност Маје Радоман Цветићанин, пријављивање за учешће у некој од радионица је у току.

̶ Имаћемо 4, 5. и 6. фебруара, дакле три дана у првој недељи распуста, и 11, 12. и 13. фебруара у периоду од 11 до 13 часова декупаж радионицу за млађу децу, односно основце од трећег, четврог разреда до седмог, осмог. У истим данима од 16 до 18 сати одржаваће се ди-џеј радионице за старе основце, значи осми разред и средњошколце и радујемо се сарадњи са свим младим људима који су заинтересовани за ову врсту музике. О свему се можете информисати и на Фејсбук страници Центра за културу и уметност –наводи директорка ове установе Маја Радоман Цветићанин. 

Ликовне радионице које ће водити сликарка Весна Димитријевић почеће 1. фебруара и одржаваће се сваке суботе до 28. марта, у периоду од 11 до 13 сати. За декупаж технику задужена је Јасна Вртачник, а принципе музичке продукције и технике миксања песама полазницима ће представити ди-џеј Ивица Љубић. Полазнике ове секције очекује и наступ у оквиру Речица фер-а и АЛ рок феста.

Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 15 =