Najavljena prodaja, ograničen broj ulaznica

Centar za kulturu i umetnost Aleksinac, organizator devetog Festivala prvoizvedenih predstava (PIP), objavio je na svojoj Fejsbuk stranici da je počeo od danas sa prodajom ulaznica za predstave koje su na ovogodišnjem repertoaru. Zbog aktuelne epidemijske situacije ove godine se ne nudi komplet ulaznica, već se prodaju za pojedinačne predstave i cena je 400 dinara po ulaznici.

U pomenutoj Fejsbuk objavi stoji da je radno vreme biletarnice od utorka do petka, odnosno od 16. do 19. novembra, od 12 do 19 sati i u subotu 20. novembra od 15 do 20 časova.

Ovogodišnji festival održaće se od 22. do 27. novembra u velikoj sali Doma kulture. Publika će moći da pogleda šest predstava, pet u takmičarskom delu i jednu u čast nagrađenih. Ovoga puta PIP u Aleksinac dovodi glumačke ansamble iz Beograda, Pirota, Novog Sada, Leskovca i Kruševca.

Organizator se odlučio za pojedinačnu prodaju karata iz predostrožnosti da zbog epidemijske situacije budu eventualno otkazani pojedini nastupi pozorišnih trupa. Za sada su svi odabrani učesnici potvrdili svoje učešće, pa je za očekivati da festival bude održan po najavljenom rasporedu. Pošto se on održava uz primenu epidemioloških mera broj posetilaca u Velikoj sali Doma kulture je ograničen na 220 mesta.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × five =