Најављена продаја, ограничен број улазница

Центар за културу и уметност Алексинац, организатор деветог Фестивала првоизведених представа (ПИП), објавио је на својој Фејсбук страници да је почео од данас са продајом улазница за представе које су на овогодишњем репертоару. Због актуелне епидемијске ситуације ове године се не нуди комплет улазница, већ се продају за појединачне представе и цена је 400 динара по улазници.

У поменутој Фејсбук објави стоји да је радно време билетарнице од уторка до петка, односно од 16. до 19. новембра, од 12 до 19 сати и у суботу 20. новембра од 15 до 20 часова.

Овогодишњи фестивал одржаће се од 22. до 27. новембра у великој сали Дома културе. Публика ће моћи да погледа шест представа, пет у такмичарском делу и једну у част награђених. Овога пута ПИП у Алексинац доводи глумачке ансамбле из Београда, Пирота, Новог Сада, Лесковца и Крушевца.

Организатор се одлучио за појединачну продају карата из предострожности да због епидемијске ситуације буду евентуално отказани поједини наступи позоришних трупа. За сада су сви одабрани учесници потврдили своје учешће, па је за очекивати да фестивал буде одржан по најављеном распореду. Пошто се он одржава уз примену епидемиолошких мера број посетилаца у Великој сали Дома културе је ограничен на 220 места.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − five =