Награде стижу школици глуме, упис у току

Да овдашња Школица глуме Градског позоришта „Театар 91” изнедрава добре младе глумце доказују награде које су прошле недеље донесене у Алексинац из Лазаревца.

На Међународном фестивалу хумора за децу у Лазаревцу одржана је Ревија дечјих драмских група „Глума је наша игра” и током ње су наступили полазници одашње Школице глуме са представом „Матуранти”. Колико су били успешни сведочи додељена награда за најбољу женску улогу Милици Костић, за улогу Невене у представи „Матуранти”, док је награда за најбољу мушку улогу, за тумачење улоге Његоша у истој представи, отишла у руке Вуку Динићу.

У овдашњем Градском позоришту „Театар 91” већ годинама уназад стасавају млади глумци, а сви који желе да се опробају под рефлекторима на даскама које живот значе и имају од 7 до 15 година, могу до краја септембра да се упишу у Школицу глуме.

Као и до сада, са полазницима радиће се у две групе, у зависности од узраста, а за све информације заинтересована деца могу се обратити лично доласком у Управу Позоришта.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one − one =