Музичко вече за памћење: Ана и Ивана побрале симпатије алексиначке публике

Велика сала Дома културе синоћ је била у великој мери испуњена, а како и не би, када је у питању концерт који су приредиле Ана Станић и Ивана Петерс, два феноменална женска вокала.

Концерт који носи назив „У дневној соби” осмишљен је као акустични концерт на коме су се могла чути маестрална извођења песама које су обележиле њихове каријере, песме које обожавају и песме које сматрају да припадају баш оваквој врсти извођења.

Поред својих популарних ауторских песама ове даме невероватних вокалних способности присетиле су публику и на познате стране хитове осамдесетих, музичког раздобља које обе обожавају. Пренеле су невероватну атмосферу са сцене на публику која је заједно са њима певала и аплаудирала.

− Пре свега имамо исти музички укус, и слично смо годиште и некако смо одраслe на тој музици осамдесетих. Често смо тако певале у два гласа и једном приликом један наш пријатељ нас је чуо и предложио нам да направимо неки заједнички концерт, а како смо се налазиле у дневној соби, тако је и настало име концерта „У дневној соби” – откриле су нам Ана Станић и Ивана Петерс, у разговору након синоћњег концерта.

Ово вече памтиће овдашња публика, али и Ана Станић и Ивана Петерс које нису криле своје емоције и утиске које су пренеле и на друштвене мреже.


„Какво вече!!! Алексинац нас је угостио синоћ и ми смо просули све своје емоције за њих а добили још више за узврат! Дивно је било…хвала!!! ♥” – написала је Ивана Петерс, уз фотографију коју су синоћ направили заједно са публиком, на свом официјалном Инстаграм профилу.


На крају ваља поменути и фантастичне музичаре који су пратили Ану и Ивану, а то су Младен Пецовић за гитаром и Драган Ћалина за клавиром.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × 1 =