Локални избори: Предата и пета изборна листа

Како сутра у поноћ истиче рок за подношење изборних листа, партије које намеравају да учествују на локалним изборима су све активније. У алексиначкој Изборној комисији данас је предата и пета изборна листа за одборнике у Скупштини општине Алексинац.

Група грађана „Иван Димић − За бољу општину Алексинац” поднела је одборничку листу са 16 кандидата. Први на листије Иван Димић, дипломирани инжењер електронике из Алексинца, други је Горан Ђокић, техничар за управне послове из Шурића, док је трећи на листи Братислав Дисић, инкасант из Доњег Љубеша. Носилац листе Иван Димић је некада обављао функције председника општине Алексинац и Скупштине општине.

Јуче је своју одборничку листу предала „Уједињена сељачка странка – Милија Милетић”. Пре тога су већ потврђене три изборне листе. Под редним бројем један наћи ће се коалициона изборна листа напредњака („Александар Вучић – За нашу децу”), под два коалиција коју предводе алексиначки социјалисти („Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма”) и под бројем три Група грађана „Народни покрет”.

Руска странка најавила је подношење своје одборничке листе, док Српска радикална странка скупља потписе подршке.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eleven − 8 =