sportsko-leto-2017

Kulinci najbolji u malom fudbalu, a u basketu “Maksi ko”

Manifestacija “Sportsko leto – Aleksinac 2017”, koju su drugi put zaredom organizovali Sportski savez opštine i Opštinska organizacija za turizam i sport, okončana je u petak, dan ranije nego što je planirano zbog loših vremenskih prilika.

ekipa-kuline-u-malom-fudbalu
Ekipa Kuline

U malom fudbalu, u konkurenciji seniora, najbolja je ekipa Doma za smeštaj odraslih lica u Kulini, dok je među dečacima od 12 do 18 godina titula pobednika pripala ekipi “Super star”. U kategoriji do 12 godina takmičile su se ekipe OFK “Napredak 1929” i FK “Velibor Vasović Vaske”, a za predstavljanje i popularizaciju ženskog fudbala bila je zadužena žitkovačka “Morava”.

ekipa-maxico
Ekipa Maksi ko

Kada je reč o basketu 3X3, bez premca je bila ekipa “Maksi ko”, dok je u šutiranju trojki, u konkurenciji 15 takmičara, pobedio Dušan Vidanović.

U pikadu u muškoj konkurenciji trijumfovao je Miljan Stojković, a u ženskoj Milanka Vidanović, oboje radnici Doma u Kulini. Iz ovog kolektiva je i najbolji stonoteniser – Dragan Jovanović.

U šahu u konkurenciji seniora trijumfovao je Dragan Dončić, a u kategoriji mladih Sofija Tasić.

Najbolji takmičari nagrađeni su peharima, medaljama i zahvalnicama.

U okviru manifestacije, koja je trajala od 7. do 11. avgusta, održana je i revija borilačkih sportova – džiu-džice, džudoa i karatea.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four − 4 =