Komedija na dar aleksinačkoj publici

Poklonici boginje Talije na daskama Doma kulture početkom naredne sedmice odigraće urnebesnu komediju „Tetka od milion dolara”.

Ljubitelji pozorišta u Alekincu imaće priliku da ponovo, ali ovog puta besplatno, pogledaju ovu predstavu Gradskog pozorišta „Teatar 91” koja je zakazana za ponedeljak 7. februar u 20 sati.

U pitanju je urnebesna komedija koja traje otprilike sat i 20 minuta tako da će posetioci pozorišta imati jedno zabavno veče. Predstavu je radio Branislav Nedić, inače upravnik kruševačkog pozorišta, a u predstavi pored ansambla „Teatara 91” igra i troje gostujućih glumaca. Dvoje glumaca su iz Kruševca, Jelena Tomić i Predrag Milenković, a jedan iz Paraćina, Marko Vučković. U predstavi igraju i aleksinački glumci Bojan Cvetković, Srđan Stojadinović, Ninuška Milivojević, Zorica Stevanović i Jovan Cvetković.

Inače, predstava je rađena po tekstu Kena Ludviga, poznatog američkok pozorišnog pisca rođenog 1950 u Pensilvaniji, koji je u ovom delu ispričao događaje dva prevaranta koji pokušavaju da se dokopaju tetkinog nasledstva uz mnoštvo komičnih situacija i neočekivani rasplet u kome ljubav pobeđuje.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

ten − five =