Комедија на дар алексиначкој публици

Поклоници богиње Талије на даскама Дома културе почетком наредне седмице одиграће урнебесну комедију „Тетка од милион долара”.

Љубитељи позоришта у Алекинцу имаће прилику да поново, али овог пута бесплатно, погледају ову представу Градског позоришта „Театар 91” која је заказана за понедељак 7. фебруар у 20 сати.

У питању је урнебесна комедија која траје отприлике сат и 20 минута тако да ће посетиоци позоришта имати једно забавно вече. Представу је радио Бранислав Недић, иначе управник крушевачког позоришта, а у представи поред ансамбла „Театара 91” игра и троје гостујућих глумаца. Двоје глумаца су из Крушевца, Јелена Томић и Предраг Миленковић, а један из Параћина, Марко Вучковић. У представи играју и алексиначки глумци Бојан Цветковић, Срђан Стојадиновић, Нинушка Миливојевић, Зорица Стевановић и Јован Цветковић.

Иначе, представа је рађена по тексту Кена Лудвига, познатог америчкок позоришног писца рођеног 1950 у Пенсилванији, који је у овом делу испричао догађаје два преваранта који покушавају да се докопају теткиног наследства уз мноштво комичних ситуација и неочекивани расплет у коме љубав побеђује.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − 14 =