Ко су најбољи актери Општинске лиге?

У Дому културе у Корману у суботу је одржана мала свечаност на којој су представници Фудбалског савеза општине Алексинац прогласили најбоље актере минулог шампионата Општинске лиге. Домаћин свечаности била је Слога из Кормана, шампион Општинске лиге и нови окружни лигаш.

Титулу најбољег стрелца понео је Остоја Лазић, фудбалер „Рудара 2016” са Алексиначког Рудника, који је противничке мреже затресао 23 пута. За најбољег играча проглашен је Михајло Цветковић, члан „Напретка 2012” из Крушја. Интересантно је да је овај талентовани младић био први на листи најбољих стрелаца у јесењем делу првенства када је постигао 13 голова. За најбољег голмана проглашен је Лазар Вељковић из Слоге из Кормана, док је признање за фер-плеј додељено ОФК Слоги из Добрујевца.

Признања је уручио Милан Јовановић, председник Фудбалског савеза општине Алексинац.

− На крају године у неколико категорија изабраћемо и наградити најбоље појединце и колективе у 2022. Али, о томе када се заврши јесењи део првенства − казао је Јовановић за наш портал.

Овом приликом уручене су захвалнице за добру сарадњу и допринос развоју фудбала на територији општине. Добитници су: Далибор Радичевић, председник општине, Ташана Јевтић, начелница Одељења за општу управу и друштене делатности, ФК Слога из Кормана, Стручно-струковна организација судија, Спортско-рекреативни центар (СРЦА) и Радио Алексинац.

Фотографије: Милан Јовановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

9 + 10 =