Ко ће у Ариље: Тешица, Вукашиновац или Катун?

Завршница такмичења у малом фудбалу, у оквиру Олимпијских сеоских игара, одржаће се сутра од 18 сати на стадиону за мале спортове Младост (Таш) у Алексинцу. Победници А, Б и Ц групе играће полуфиналне мечеве и финалну утакмицу.

Прошлог петка у Липовцу су одржана такмичења у склопу Ц групе, а осим домаћина надметале су се и екипе месних заједница Катун и Глоговица. Катун је најпре победио Липовац са 4:2, а потом је Липовац савладао Глоговицу са 1:0. На крају, Катун је са 8:1 победио Глоговицу и пласирао се за завршну фазу такмичења.

Дакле, одлука о победнику у малом фудбалу пада сутра. Кандидати за одлазак на финално такмичење  Олимпијских сеоских игара Србије, које ће бити одржано у Ариљу, су победници А, Б и Ц групе, односно екипе месних заједница Тешица, Вукашиновац и Катун.

Овог викенда  на програму су још два такмичења; у суботу од 10 сати  у стрељани на стадиону Младост (Таш) у Алексинцу биће приређено такмичење у стрељаштву, док ће се у недељу, такође од 10 сати, у Житковцу такмичити баскеташи и баскеташице.

Као и петходних година, сва такмичења у оквиру Олимпијских сеоских игараорганизује Спортско-рекреативни центар Алексинац – СРЦА.

Фотографије: Срба Миловановић


Даље иду Корман и Лужане

Прошле суботе у Корману су у шаху одмериле екипе овог села и Месне заједнице Тешица. Корманци су победили са 4:0.

 У недељу је у Лужану требало да се одржи такмичење у народним надметањима, али пошто ниједна екипа није дошла, за даље такмичење пласирали су се домаћини.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 − eleven =