KLS: Krivične prijave zbog čudnih rezultata

Jedna od glavnih tema na Predsedništvu Košarkaške lige Srbije, održanom u sredu, bili su sumnjivi rezultati na nekoliko poslednjih utakmica u ovom takmičenju. Prema rečima Leona Deleona, direktora KLS, po ovom pitanju načinjeni su određeni koraci:

Razmotrili smo situaciju oko nekoliko čudnih rezultata u poslednjim kolima i odlučeno je da nadležna lica KLS podnesu krivičnu prijavu protiv, za sada, nepoznatih počinilaca – izjavio je Deleon za Sportski Žurnal.

Podsetimo, upravo se krajnje čudni rezultati u poslednjih nekoliko kola direktno uticali na aleksinački Napredak. Prvoligaš iz Aleksinca je u jednom trenutku gotovo osigurao opstanak, da bi usledila serija pobeda timova iz donjeg dela tabele. Svoje trijumfe uglavnom su ostvarivali protiv klubova iz samog vrha KLS.

Napredak iz Aleksinca jedan je od klubova koji je među prvima prvima javno izrazio sumnju u dešavanja na parketima širom Srbije. Aleksinčani su, zbog serija pobeda timova sa začelja tabele, velikom brzinom potisnuti na pretposlednju poziciju.

Hoće li dani pred nama zaista doneti konkretne poteze nadležnih, ostaje nam da vidimo.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − 1 =