КЛС: Кривичне пријаве због чудних резултата

Једна од главних тема на Председништву Кошаркашке лиге Србије, одржаном у среду, били су сумњиви резултати на неколико последњих утакмица у овом такмичењу. Према речима Леона Делеона, директора КЛС, по овом питању начињени су одређени кораци:

Размотрили смо ситуацију око неколико чудних резултата у последњим колима и одлучено је да надлежна лица КЛС поднесу кривичну пријаву против, за сада, непознатих починилаца – изјавио је Делеон за Спортски Журнал.

Подсетимо, управо се крајње чудни резултати у последњих неколико кола директно утицали на алексиначки Напредак. Прволигаш из Алексинца је у једном тренутку готово осигурао опстанак, да би уследила серија победа тимова из доњег дела табеле. Своје тријумфе углавном су остваривали против клубова из самог врха КЛС.

Напредак из Алексинца један је од клубова који је међу првима првима јавно изразио сумњу у дешавања на паркетима широм Србије. Алексинчани су, због серија победа тимова са зачеља табеле, великом брзином потиснути на претпоследњу позицију.

Хоће ли дани пред нама заиста донети конкретне потезе надлежних, остаје нам да видимо.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 11 =