„Каучинг и Апартман” вечерас у Дому културе

Вечерас на програму Алексиначког летњег фестивала је представа „Каучинг”, која ће бити одиграна у Великој сали Дома културе од 21 сат. Представа, рађена по тексту наше глумице Душанке Дуде Глид Стојановић, доноси нам причу о две жене које морају да промене своје навике живота.

„Улазећи у разне понуде за исправљање тела и душе, две жене, седећи на каучу, разматрају на веома духовит и релаксиран начин све методе ‒ од реике, тета хилинга, хороскопа, медитација, јога терапија, ћутања, тарота, психо терапија итд.. Пушећи и пијући виски, све ове методе добијају једну апсурдну слику кроз комичне карактере наших антијунакиња које се носе са животом напорно, али и ведро, баш као гледаоци који треба да осете олакшање што су такви какви јесу” (Душанка Глид Стојановић)

Улоге тумаче Дуда Глид Стојановић (чије улоге памтимо у серијама Мој рођак са села, Горе-доле, Црни Груја) и Александра Јанковић (Вратиће се роде, Село гори, а баба се чешља, Мали Будо).

Током представе биће представљен и албум „Апартман”, композитора Марије Вицковић и Мика Алексића. Текстове песама написала је Дуда Глид, а песме је својим вокалом обогатила Марија Вицковић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four − 2 =