Izborna kutija

Još dve mesne zajednice dobile svoje predstavnike

Nakon ponovljenog glasanja, minulog vikenda, još dve mesne zajednice su dobile svoje predstavnike.

Kako je Savet mesne zajednice Moravski Bujmir na izborima pre dve nedelje imao 8 kandidata, od kojih su dva kandidata imali isti broj glasova, izbori u toj mesnoj zajednici ponavljeni su samo za te kandidate. Iako su imali na prvim izborima po 35, na ponovljenim je Olivera Milovanović sa 49 glasova ubedljivo pobedila Vojkana Ilića koji je imao svega 8 glasova.           

Nakon ponovljenih izbora, savet mesne zajednice Moravski Bujmir činiće Nemanja Ranđelović, Marko Cvetković, Dejan Golubović, Mladen Saitović i Olivera Milovanović.

Izbori su ponovljeni i u mesnoj zajednici Loznac, jer je na rezultate prvih izbora podnet prigovor iz razloga što je broj glasačkih listića u glasačkoj kutiji bio veći od broja birača koji su glasali. Tada je komisija glasanje u MZ Loznac poništila i ono je ponovo sprovedeno, a na ponovljenim izborima nije bilo primedbi.

Meštani Loznaca su i ovog puta birali pet svojih predstavnika od 11 kandidata, a nakon završenog brojanja zaključeno je da će Savet mesne zajednice u novom mandatu činiti Ljubiša Milanović, Tihomir Božić, Ivan Stevanović, Igor Božić i Milan Božić, kandidati koji su imali najveći broj glasova.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 + 10 =