Izborna kutija

Још две месне заједнице добиле своје представнике

Након поновљеног гласања, минулог викенда, још две месне заједнице су добиле своје представнике.

Како је Савет месне заједнице Моравски Бујмир на изборима пре две недеље имао 8 кандидата, од којих су два кандидата имали исти број гласова, избори у тој месној заједници понављени су само за те кандидате. Иако су имали на првим изборима по 35, на поновљеним је Оливера Миловановић са 49 гласова убедљиво победила Војкана Илића који је имао свега 8 гласова.           

Након поновљених избора, савет месне заједнице Моравски Бујмир чиниће Немања Ранђеловић, Марко Цветковић, Дејан Голубовић, Младен Саитовић и Оливера Миловановић.

Избори су поновљени и у месној заједници Лознац, јер је на резултате првих избора поднет приговор из разлога што је број гласачких листића у гласачкој кутији био већи од броја бирача који су гласали. Тада је комисија гласање у МЗ Лознац поништила и оно је поново спроведено, а на поновљеним изборима није било примедби.

Мештани Лознаца су и овог пута бирали пет својих представника од 11 кандидата, а након завршеног бројања закључено је да ће Савет месне заједнице у новом мандату чинити Љубиша Милановић, Тихомир Божић, Иван Стевановић, Игор Божић и Милан Божић, кандидати који су имали највећи број гласова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 4 =