Iznesite svoj stav o opasnostima i rizicima u saobraćaju u opštini Aleksinac

Za potrebe izrade Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Aleksinac planirana je i analiza stavova učesnika u saobraćaju o bezbednosti saobraćaja u opštini Aleksinac.

Stavovi o bezbednosti saobraćaja prikupljaju se pomoću upitnika koji su ili štampani ili u elektronskom obliku i odgovori na upitnike su anonimni.

U okviru analize posebno su važni stavovi tri osnovne grupe učesnika u saobraćaju i to nemotorizovanih učesnika, vozača putničkih vozila i vozača motocikala ili mopeda.

Organizatori ankete mole sve učesnike da odgovore na sva pitanja, jer se u saobraćaju pored uloge vozača većina nas pojavljuje i kao putnici ili pešaci.

Hvala Vam za ovih 10 minuta koje ćete posvetiti popunjavanju upitnika, a što je veoma značajno da se na celovit način sagledaju problemi u bezbednosti saobraćaja u opštini Aleksinac.

Link možete naći OVDE.

2 komentara

  1. Džaba moja dobra volja da pomognem popunjavanjem upitnika nije mi bilo moguće jer ako nisam vozač ne mogu da odgovorim na pitanja koja se njih tiču a obavezna su. Nije mi jasno da tako nešto nije predviđeno. Dobra ideja ali neprimenjiva. Pozzzz

  2. Dajte neku aplikaciju gde lako možemo da ufotkamo kršenje zakona i pošaljemo anonimno policiji, takva aplikacija postoji u Rusiji od nedavno.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

four × five =