Изнесите свој став о опасностима и ризицима у саобраћају у општини Алексинац

За потребе израде Стратегије безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац планирана је и анализа ставова учесника у саобраћају о безбедности саобраћаја у општини Алексинац.

Ставови о безбедности саобраћаја прикупљају се помоћу упитника који су или штампани или у електронском облику и одговори на упитнике су анонимни.

У оквиру анализе посебно су важни ставови три основне групе учесника у саобраћају и то немоторизованих учесника, возача путничких возила и возача мотоцикала или мопеда.

Организатори анкете моле све учеснике да одговоре на сва питања, јер се у саобраћају поред улоге возача већина нас појављује и као путници или пешаци.

Хвала Вам за ових 10 минута које ћете посветити попуњавању упитника, а што је веома значајно да се на целовит начин сагледају проблеми у безбедности саобраћаја у општини Алексинац.

Линк можете наћи ОВДЕ.

2 коментара

  1. Džaba moja dobra volja da pomognem popunjavanjem upitnika nije mi bilo moguće jer ako nisam vozač ne mogu da odgovorim na pitanja koja se njih tiču a obavezna su. Nije mi jasno da tako nešto nije predviđeno. Dobra ideja ali neprimenjiva. Pozzzz

  2. Dajte neku aplikaciju gde lako možemo da ufotkamo kršenje zakona i pošaljemo anonimno policiji, takva aplikacija postoji u Rusiji od nedavno.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 3 =