Изнесите свој став о опасностима и ризицима у саобраћају у општини Алексинац

За потребе израде Стратегије безбедности саобраћаја на путевима општине Алексинац планирана је и анализа ставова учесника у саобраћају о безбедности саобраћаја у општини Алексинац.

Ставови о безбедности саобраћаја прикупљају се помоћу упитника који су или штампани или у електронском облику и одговори на упитнике су анонимни.

У оквиру анализе посебно су важни ставови три основне групе учесника у саобраћају и то немоторизованих учесника, возача путничких возила и возача мотоцикала или мопеда.

Организатори анкете моле све учеснике да одговоре на сва питања, јер се у саобраћају поред улоге возача већина нас појављује и као путници или пешаци.

Хвала Вам за ових 10 минута које ћете посветити попуњавању упитника, а што је веома значајно да се на целовит начин сагледају проблеми у безбедности саобраћаја у општини Алексинац.

Линк можете наћи ОВДЕ.

Један коментар

  1. Džaba moja dobra volja da pomognem popunjavanjem upitnika nije mi bilo moguće jer ako nisam vozač ne mogu da odgovorim na pitanja koja se njih tiču a obavezna su. Nije mi jasno da tako nešto nije predviđeno. Dobra ideja ali neprimenjiva. Pozzzz

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight − four =