Изложба и награде за најуспешније на конкурсу Учитељског друштва

Изложба најбољих ученичких радова који су пристигли на конкурс Учитељског друштва Алексинац на тему „Омиљени спорт, омиљени спортиста”, синоћ је отворена у холу Дома културе. Због неопходних епидемиолошких заштитних мера, награђеним ученицима дипломе и поклоне уручиће њихови ментори.

У категорији ликовних радова ученика првог и другог разреда, прво место припало је Анђи Стојић из ОШ „Јован Јовановић Змај” – Алексиначки Рудник и Урошу Симоновићу из ОШ „Вожд Карађорђе” – Алексинац. Жири је доделио и два друга места, Андрији Станковићу из ОШ „Љупче Николић” – Алексинац и Данилу Стевановићу из ОШ „Стојан Живковић – Столе” у Трњану. Невена Стевановић из ОШ „Десанка Максимовић” – Катун и Анђелка Миленовић из ОШ „Иван Вушовић” – Ражањ су добитнице треће награде у овој категорији.

У категорији ликовних радова ученика трећег и четвртог разреда, првонаграђени су Милун Хасанов из ОШ „Вожд Карађорђе” – Алексинац и Ђорђе Павковић из ОШ „Љупче Николић” – Алексинац, док су другонаграђени Лара Бранковић из ОШ „Десанка Максимовић” – Катун и Наталија Миловановић из ОШ „Иван Вушовић” – Ражањ. У овој категорији жири је доделио три треће награде. Добитници су: Нађа Миленковић из ОШ „Аца Синадиновић” Лоћика, Мина Јовановић из ОШ „Вук Караџић” – Витошевац и Матеја Стевановић из ОШ „Стојан Живковић Столе” – Трњане.

У категорији израда лутака, међу ученицима првог и другог разреде првонаграђени су Маша Бранковић из ОШ „Десанка Максимовић” – Катун, Стеван Петровић из ОШ „Аца Синадиновић” – Лоћика и Анђелина Миловановић из ОШ „Вук Караџић” – Витошевац, другонаграђене су Теодора Алексов из ОШ „Стојан Живковић Столе” Трњане, Миа Милојевић из ОШ „Вожд Карађорђе” Алексинац и Мартина Савић из ОШ „Свети Сава” Суботинац, док су трећенаграђени Нађија Петровић из ОШ „Јован Јовановић Змај” -Алексиначки Рудник, Миона Илић из ОШ „Љупче Николић” – Алексинац и Дара Јоцић из ОШ „Иван Вушовић” – Ражањ.

У категорији израда лутака, у конкуренцији ученика трећег и четвртог разреда прва награда припала је Николи Јовићу из ОШ „Стојан Живковић Столе” – Трњане и Лени Николић из ОШ „Десанка Максимовић” – Катун, док су другонаграђени Страхиња Петровић из ОШ „Вожд Карађорђе” – Алексинац, Дуња Петровић из ОШ „Љупче Николић” – Алексинац и Дуња Милетић из ОШ „Аца Синадиновић” – Лоћика. Тодор Јоцић из ОШ „Иван Вушовић” – Ражањ, Јана Миливојевић из ОШ „Јован Јовановић Змај” – Алексиначки Рудник и Урош Миловановић из ОШ „Вук Караџић” – Житковац су добитници треће награде.

Конкурс је био организован поводом Дечје недеље.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 2 =