Излазност на локалне изборе до 17 часова – 26 посто

На територији општине Алексинац данас се одржавају локални избори и према званичним подацима до 17 часова 26 процената грађана наше општине, који имају право гласа, искористило је своје грађанско право.

Сва 88 изборна места, од којих су 18 у самом граду, отворена су до 20 часова и до тада наши суграђани могу да дају свој глас за одборнике Скупштине општине Алексинац.

Иначе, бирачи данас могу да дају свој глас једној од четири листе које учествују у изборној трци за одборнички мандат у локалном парламенту. Одборничка већина у Скупштини општине Алексинац бираће органе власти, а међу њима и самог председника општине.

На гласачком листу под бројем 1 је Изборна листа „Александар Вучић – Алексинац сутра”, на којој је први Далибор Радичевић, под бројем 2 је Изборна листа Група грађана „Буђење”, прва на овој листи је Лела Стевановић, под бројем 3 је Изборна листа „Промене одмах за општину Алексинац – Иван Димић, Бобан Ранђеловић” и под бројем 4 је Изборна листа „Др Драган Бранковић – Поштење је најбоља политика”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 2 =