Izabrana mis Aleksinac 2021

Iako zbog epidemijske situacije nije održan prošle, ove godine je nastavljena tradicija, pa je juče upriličen izbor za Mis Aleksinca.

U sali restorana „Junior” i ovog puta je održana prednovogodišnja zabava na kojoj su birane najlepše i najšarmantnije devojke, a žiri nije imao nimalo lak zadatak da između 11 kandidatkinja izabere najlepšu.

Nakon što su se u tri prolaza predstavile žiriju i publici, prvi put u haljinama, drugi u kupaćim kostimima i trći put noseći unikatne modele sa etno motivima koje su izradile članice udruženja građana „Radinost”, samo su nijanse u bodovanju odlučivale.

Za osvojenih 373 od mogućih 400 bodova titulu mis Aleksinac 2021 ponela je Milica Stevanović iz Knjaževca, dok je prva pratilja Jana Savić iz Mozgova imala samo jedan bod manje. Ove godine za drugu pratilju je proglašena Saška Trailović iz Požarevca.

Svoj sud je dala i publika koja najviše svojih glasova dala Mariji Ivković iz Bora koja je ovom prilikom ponela tituli mis publike. Top model je aleksinčanka Adriana Stoajnović, dok je lice godine Milica Milošević iz Niša. Nišlijka Martina Milanović je ponela titulu mis fotogeničnosti, dok je mis osmeha Dejana Vidanović iz Aleksinca. Titula mis šarma je takođe ostala u našem gradu i nju je ponela Milica Milojković, dok je titula mis medija dodeljena Danici Dobrosavljević, takođe iz Aleksinca. Lenta za titulu mis stila otišla je u Ćupriju i nju je ponela Anđela Mladenović.

Nakon proglašenja sve devojke su dobile novčane i druge vrede nagrade mnogobrojnih sponzora, a glavni pokrovitelj ovogodišeg izbora za mis je bila Betonjerka iz Aleksinca.

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

3 × 3 =