Изабрана мис Алексинац 2021

Иако због епидемијске ситуације није одржан прошле, ове године је настављена традиција, па је јуче уприличен избор за Мис Алексинца.

У сали ресторана „Јуниор” и овог пута је одржана предновогодишња забава на којој су биране најлепше и најшармантније девојке, а жири није имао нимало лак задатак да између 11 кандидаткиња изабере најлепшу.

Након што су се у три пролаза представиле жирију и публици, први пут у хаљинама, други у купаћим костимима и трћи пут носећи уникатне моделе са етно мотивима које су израдиле чланице удружења грађана „Радиност”, само су нијансе у бодовању одлучивале.

За освојених 373 од могућих 400 бодова титулу мис Алексинац 2021 понела је Милица Стевановић из Књажевца, док је прва пратиља Јана Савић из Мозгова имала само један бод мање. Ове године за другу пратиљу је проглашена Сашка Траиловић из Пожаревца.

Свој суд је дала и публика која највише својих гласова дала Марији Ивковић из Бора која је овом приликом понела титули мис публике. Топ модел је алексинчанка Адриана Стоајновић, док је лице године Милица Милошевић из Ниша. Нишлијка Мартина Милановић је понела титулу мис фотогеничности, док је мис осмеха Дејана Видановић из Алексинца. Титула мис шарма је такође остала у нашем граду и њу је понела Милица Милојковић, док је титула мис медија додељена Даници Добросављевић, такође из Алексинца. Лента за титулу мис стила отишла је у Ћуприју и њу је понела Анђела Младеновић.

Након проглашења све девојке су добиле новчане и друге вреде награде многобројних спонзора, а главни покровитељ овогодишег избора за мис је била Бетоњерка из Алексинца.

Један коментар

  1. Је’л овде реч о избору за “Мис Алексинца” или шта? 3 алексинчанке?

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five − two =