Из Ниша десет медаља за Алексинчане!

На међународном турниру „Вук опен” који је оджан у Нишу уз учешће 33 клуба са 232 такмичара, Џудо клуб „Алексинац” наступио је са 11 такмичара и освојио 10 медаља, односно једну златну, две сребрне и седам бронзаних одличја! У укупном пласману Алексинчани су се пласирали на девето место са 39 бодова.

Најсјајније одличје изборио је Вељко Манојловић који се надметао у конкуренцији млађих дечака до 46 килограма. Сребро је припало Ксенији Павловић (мл. девојчице, – 40 кг) и Лазару Стоиљковићу (кадети, – 90 кг). Бронзано одличје освојили су: Петар Стоиљковић (мл. дечаци, – 46 кг), Лав Петровић (ст. дечаци, – 46 кг), Лазар Русимовић (ст. дечаци, + 73 кг), Петра Ристић (ст. девојчице, – 57 кг), Наталија Стојановић (мл. девојчице, – 56 кг), Софија Милошевић (ст. девојчице, – 63 кг) и Михајло Милојковић (кадети, – 90 кг).

− Овакви резултати су најбоља потврда да се у нашем клубу озбиљно ради − казала је за наш портал Бојана Станковић, тренер Џудо клуба „Алексинац”.

Алексиначки такмичари у недељу ће учествовати на Појединачном првенству Централне Србије за јуниоре и јуниорке у Пожаревцу.

Фотографије: Џудо клуб „Алексинац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − thirteen =