Из Ћуприје две прве награде

У Основној музичкој школи „Душан Сковран” у Ћуприји одржано је друго по реду Такмичење ученика основних музичких школа у дисциплинама клавир, хармоника, соло певање и дувачки инструменти (кларинет, труба, саксофаон и флаута). Учешће на овом такмичењу узеле су и ученице одсека соло певања Основне музичке школе „Владимир Ђорђевић”, у класи наставнице Милице Красић Митровић.

с лева на десно: Милица Красић Митровић, Јустина Јакшић, Ивана Бабовић и Викторија Чуриловић.

− Ово је за нас ново такмичење. У питању је такмичење основних музичких школа „Душан Сковран”. Ово је била прилика да на неки начин се мало повежемо са том школом, јер ту смо, да кажем, некако комшије и такмичење је врло интересантно. Енргија је била врло позитивна. Баш су нас дочекали онако што се каже домаћински – рекла је за наш портал Милица Красић Митровић, наставница одсека соло певања у Основној музичкој школи „Владимир Ђорђевић”.

Викторија Чуриловић

Ученица четвртог разреда Викторија Чуриловић из Алексинца и ученица првог разреда Јустина Јакшић из Сокобање забележиле су запажен резултат, два прва места са високим оценама. Уметнички сарадник на клавиру ученицама била је наставница Ивана Бабовић.

Јустина Јакшић

− Јустини је ово прво такмичење, а Викторији већ ко зна које по реду, тако да ето имали смо и то неко ново искуство, за неког ново, а за неког већ добро познато, али нови простор и нови људи. Тако да смо ми сви задовољни и ја сам наравно поносна на своје цуре. – додала је Красић Митровић.

Извор фотографија: Основна музичка школа „Владимир Ђорђевић” Алексинац

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 + three =