Хуманитарни базар за Наталију Дикић сутра код градске фонтане

Још један Хуманитарни базар биће одржан сутра у Алексинцу, такође у организацији удружења „Сунцокрети” и „Вера, љубав, нада” из Алексинца. Овом приликом хумани Алексинчани окупиће се од 10 часова на платоу код фонтане у центру града, где ће организовати Хуманитарни базар за помоћ Наталији Дикић, нашој суграђанки која се бори са можданом артериовенском малформацијом.

Посетиоци Хуманитарног базара биће у прилици да купе занимљиве ручне радове, накит, домаће сланише и слаткише или једноставно убаце своји добровољни прилог у предивђену кутију.

Фризерски салон „Јелена” из Алексинца, као и много пута раније, укључије се у прикупљање новца за помоћ нашој младој суграђанки и то тако што ће током суботе, 11. новембра, сав приход од фризерских услуга у овом салону ићи за лечење Наталије Дикић.


Наталија Дикић (рођена 2005. године) из Алексинца изненада је оболела од AVM (мождане артериовенске малформације). Наталија од прошле године трпи јаке главобоље, које су кулминирале крајем септембра што је лекаре навело на детекцију ове болести.

За њено даље лечење предвиђен је одлазак у Турску. И поред тога, дневни трошкови лечења су веома високи, који укључују неуролога, неуропсихијатра, физиотерапеута, куповину лекова, витамина и других неопходних ствари. Свака врста помоћи породици Дикић је добродошла.

Сви хумани људи могу новчану помоћ да уплате на текући рачун њене мајке Драгане Дикић 205-9001031943670-37 (НЛБ Комерцијална банка).


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 4 =