Голеада: Радевчани дали седам голова, Тешичани пола туцета!

У 30. колу Окружне лиге Полет из Радевца и Јастребац из Тешице играли су у гостима и уписали на свој конто по три бода. Стрелци су се распуцали, па су се на ове две утакмице мреже тресле 15 пута!

Полет је у Шарлинцу победио Топлицу резултатом 2:7. По два гола за Радевчане постигли су Агатоновић и Радојковић, а по један Милошевић, Ристић и Михајловић.

Јастребац је у Баличевцу дао пола туцета голова. Три пута се у листу стрелаца уписао Mилан Тасић, два пута Никола Ценић, а једанпут Ведран Динчић. Тасић је постао најбољи стрелац лиге, одиграо је 28 утакмица и постигао 32 гола.

Остали резултати:

Рожина: Наисус – Слога (Јовановац) 4:5, победа гостију,
Балајинац: Земљорадник – Раднички (Кочане) 2:1,
Чечина: Моравац – Рад (Мерошина) 3:0 (пар-форфе), и
Русна: Победа – Тасковићи 2:1.

Слободни су били Слога из Кормана и Борац из Азбреснице.

Првак Окружне лиге Нишавског округа и нови члан Зоне Центар је Земљорадник са 72 бода. Полет је освојио друго место  са 55 бодова, Јастребац се пласирао на пету позицију са 45 бодова, док је Слога из Кормана заузела 12. место са 32 бода.

Из Округа, како стари стоје, испадају две екипе, Моравац из Заплањске Топонице и Баличевац, уз Палилулу која је на почетку првенства иступила из такмичења.


ТОПЛИЦА – ПОЛЕТ 2:7 (2:3)

Игралиште у Шарлинцу. Судија: Добривоје Нешић. Стрелци: 1:0 Маринковић у 5, 2:0 Николић у 10, 2:1 Милошевић у 19, 2:2 Ристић у 33, 2:3 Агатоновић у 45, 2:4 Радојковић у 53, 2:5 Агатоновић у 65, 2:6 Михајловић у 70, 2:7 Радојковић у 80. минуту. Жути картони: Николић, Митић (Топлица). Црвени картон: Антић (Топлица) у 75. минуту.

ТОПЛИЦА: Благојевић, Савић, Ранковић (од 46. Антић), Митровић, Љ. Николић, Д. Николић, Јанковић, Маринковић, Митић, Ђ. Николић, Коцић.

ПОЛЕТ: Маријановић, Милићевић, Д. Петровић, Стевановић, Милошевић, Николић, Михајловић, Радојковић, Ристић, Пејчиновић, Агатоновић.


БАЛИЧЕВАЦ – ЈАСТРЕБАЦ 0:6 (0:2)

Игралиште у Баличевцу. Судија: Бранко Кандић (Александрово). Стрелци: 0:1 Тасић у 9, 0:2 Н. Ценић у 34, 0:3 Тасић у 49, 0:4 Тасић у 69, 0:5 Н. Ценић у 74, 0:6 В. Динчић у 78. минуту. Жути картон: Павловић (Баличевац).

БАЛИЧЕВАЦ: В. Микић, Н. Павловић, У. Микић, Јовановић, Тодоровић, Милановић, Марко Микић, Стаменковић (од 46. Милић), Марко Микић, Павловић, Миленковић.

ЈАСТРЕБАЦ: Б. Врбић, Симоновић, Н. Ценић, А. Динчић, Крстић, Станојевић, Тасић, Стојановић, В. Динчић, Станковић, Спасић.


Фото/видео: Милан Јовановић (Топлица – Полет)

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + nine =