Функционер ПОКС-а посетио општински одбор у Алексинцу

Општински одбор Покрета обнове Краљевине Србије у Алексинцу данас је посетио Ненад Томашевић, председник  Извршног одбора ове политичке организације. Алексинац је прва станица коју је овај високи партијски функционер  посетио у оквиру обилазака локалних одбора у Јужној Србији.

У изјави за наш медиј Томашевић је истакао да је један од циљева ових активности и припрема за пролећне изборе следеће године.

− Очекивања од нашег општинског одбора су  да на следећим локалним изборима, који нас чекају у априлу или мају месецу, зависно од тога када ће бити расписани, да сасвим сигурно пређу изборни цензус и да партиципирају у следећој локалној власти. Мислим, нарочито се надам да ће то бити један тежак пораз СНС-а и да ће ПОКС бити тај који ће заједно са другим прогресивним опозиционим снагама коначно да води општину и овај град − казао је наш саговорник.

Томашевић, који је и шеф посланичке групе ПОКС-а у Скупштини Србије, не очекује изборе пре редовних следеће године, поновивши добро познате ставове ове политичке групације да превремени излазак на биралишта не одговара  председнику Вучићу, који их је, по њему, већ највљивао. По његовим речима разлог је ниски рејтинг и наводне обавезе према страном фактору који тражи од првог човека Србије да призна независност Косова. Оваквим изјавама овај високи функионер ПОКС-а је још једном исказао негативан став према немачко-француском предлогу о решавању проблема на Косову и Метохији.

Томашевић је одржао и радни састанак са члановима алексиначког одбора Покрета обнове Краљевине Србије.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × four =