Долазак „ДИС”-а иницирао снижења – „АС” почео са викенд акцијом

Купцима у Алексинцу се ових дана нуди већи број производа по акцијским ценама. У борби за наклоност потрошача, нарочито након доласка „ДИС”-а, још једног националног ланца, трговине све већи број артикала нуде на акцијском снижењу. „Леон” у Житковцу је скоро удвостручио број артикала на снижењу, а алексиначки „АС” је данас започео викенд акцију у својим објектима.

У свим својим малопродајним објектима, предстојећег викенда ова трговина нуди „пепси” уз куповину две флаше по два литра по укупној цени од 180 динара, добија се још једна флаша гратис. Килограм свињског бута коштаће 389, а иста количина кременадле 299 динара. На акцији ће бити и воће, па ће килограм банана стајати 89, а лимуна 99 динара. Ова трговина најављује и посебне погодности за купце у периоду обележавања предстојећих слава.

Надамо се да ће ова трговачка снижења бити на корист грађанима, а да ће умањења цена бити на терет марже и да неће доћи до губитака. Јер је општи интерес очувања што већег броја трговина и због конкуренције, а и због упошљавања радника.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 − three =