fudbal

Добрујевчанима бод, катастрофа Темпа

На гостовању у Гредетину, у склопу осмог кола Општинске лиге, лидер првенства, ОФК Слога из Добрујевца, освојио је бод у мечу против „Напретка 2012” из Крушја. Предност Добрујевчанима донео је Ивановић у 40. минуту, да би четири минута касније из једанаестерца резултат поравнао Ђорђевић.

До поделе плена дошло је и у Витошевцу у сусрету Полета из овог села и његовог имењака из Радевца. Два поготка за госте постигао је Стефан Петровић у 17. и 65. минуту, а за домаћи тим стрелци су били Душан Чекрлић у 56. и Крстић у 75. минуту.

У Горњем Љубешу Црвена звезда је са 4:0 славила против Вукашиновца.

Цео плен освојили су и фудбалери Борца који су у Трњану са 3:1 савладали Јединство из Бобовишта.

У Мозгову права катастрофа Темпа: Шкриљац из Брадарца победио је са чак 8:0!

Слободан у овом колу био је Рутевац.

После осам одиграних кола на првом месту је ОФК Слога са 20 бодова. Са три бода мање на другом месту је Црвена звезда, Полет из Радевца и „Напредак 2012” су на деоби трећег и четвртог места са по 14 бодова, Полет из Витошевца је на петој позицији са 13 бодова, шести је Шкриљац са бодом мање, седму позицију заузима Борац са 11 бодова, итд.


„НАПРЕДАК 2012” – ОФК СЛОГА 1:1 (1:1)

ОФК Слога Добрујевац

Игралиште у Гредетину. Судија: Урош Радосављевић (Алексинац). Стрелци: 0:1 Ивановић у 40, 1:1 Ђорђевић (из једанаестерца) у 44. минуту. Жути картони: Милошевић, СТанковић („Напредак 2012”), Поповић (ОФК Слога).

„НАПРЕДАК 2012”: Л. Стевановић, Ђорђевић, Н. Јевремовић, Милошевић, А. Стевановић, Цивић, А. Јевремовић, Ф. Станковић, Петровић (од 46. Стојадиновић), Иванишевић (од 56. И. Станковић), Марковић.

ofkslogadobrujevacОФК СЛОГА: Д. Ивановић, Тасић, Момчиловић, Бјелић, Михајловић, Поповић, Вукић, Вукадиновић, И. Ивановић, Ристић, Јоцић (од 78. Вујановић).


ПОЛЕТ (В) – ПОЛЕТ (Р) 2:2 (0:1)

ФК Полет Радевац

Игралиште Полета у Витошевцу. Судија: Иван Јовановић (Алексинац). Стрелци: 0:1
С. Петровић у 17, 1:1 Д. Чекрлић у 56, 1:2 С. Петровић у 65, 2:2 Крстић у 75. минуту.
Жути картони: Нешић (Полет, В), С. Петровић, Агатоновић, Цветковић, Јовановић (Полет, Р).

FK Polet VitoševacПОЛЕТ (В): С. Милосављевић, Величковић, Крстић, Симоновић, Живковић, Ј.Чекрлић, Нешић, Павловић, Давидовић, Д. Чекрлић, Савић.

FK PoletПОЛЕТ (Р): Пејчиновић, Д. Јовановић, Д. Петровић, Николић, Агатоновић, М. Јовановић, Милошевић, Станковић, Михајловић, Цветковић, С. Петровић.


Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × four =