Ђилас и Лутовац у Алексинцу, Ранђеловић и Благојевић кандидати за посланике

Представници изборне листе „Мариника Тепић – Уједињени за победу Србије” су данас у главној алексиначкој улици промовисали свој изборни програм. Носиоци ове коалиције су ССП (Странка слободе и правде), Народна странка, Демократска странка, Покрет слободних грађана. Од лидера ових странака са Алексинчанима су разговарали Драган Ђилас, лидер ССП-а и проф. др Зоран Лутовац из ДС-а, који је уједно и други на листи коалиције за предстојеће парламентарне изборе 3. априла.

Носилац листе и прва на њој, Мариника Тепић, је такође била на штанду и осим разговора са грађанима и промовисања програма, учлањивала је заинтересоване грађане у странку.

Међу домаћинима који су дочекали госте из Београда били су локални лидери ових странака, Милош Петровић (ССП) и Бобан Ранђеловић (ДС). Ранђеловић, приватни предузетник из Алексинца, је и кандидат за посланика на овој изборној листи и налази се на 189. месту.

На коалиционој листи која је промовисана данас у Алексинцу налази се још један Алексинчанин Славољуб Благојевић, дипломирани инжењер машинства, који је представник Странке слободе и правде. Он се налази на нешто бољој позицији, на 178. је месту.

Иначе, ова коалиција ће вечерас у Нишу имати свечану конвенцију у Народном позоришту од 18 сати. 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − seven =