„Дигитални хербаријум” и ове школске године

Након успешно реализованог првог конкурса „Дигитални хербаријум нашег завичаја” у организацији Завичајног одељења библиотеке „Вук Караџић” Алексинац у понедељак је одржан први радни састанак са Активом биолога општине Алексинац на коме су постављени нови циљеви и задаци за ову школску годину. Биолози су имали прилику да изнесу предлоге, сугестије, примедбе и измене активности у односу на прошлогодишњи рад.

− Било је пуно нових идеја за реализацију. Право на учешће задржавају сви учесници са територије наше општине од 5. до 8. разреда у категоријама: 5. и 6. разред израда групних радова и 7. и 8. разред израда самосталних радова. Средњошколци ће такође радити у категорији самосталних радова – поручила је Александра Милошевић, руководилац завичајног одељења.

Да подсетимо, презентације ће се радити у програму PowerPoint и најбољи радови биће награђивани и објављивани на сајтовима школа које учествују, али и на званичном сајту библиотеке.

Како се ова активност спроводи по други пут, планира се да она постане традицонална активност Завичајног одељења библиотеке.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve − nine =