„Дејт” – нова авантура Сандре Силађев

У Великој сали Дома културе сутра увече биће одиграна монодрама „Дејт” Сандре Силађев, наше познате стендап комичарке и глумице.

У комаду „Дејт” Сандра Силађев ставља се у улогу средовечне госпође и самохране мајке Оливере Живковић која је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим, њен „дејт” се не појављује. У исчекивању Оливера се дотиче разноразних питања и преиспитује своја схватања и погледе на свет.

Оливера се осећа као дама, уседелица, бабадевојка и распуштеница, чак и као удовица мада нико није умро. Слуђена је категоризацијама и чудним односима између љубавника у 21. веку. Сматра да не тражи много од живота, само и једноставно оно што сваки одрасли појединац жели за себе, а то је да пронађе своју сродну душу.

Почетак програма је заказан за 20 сати. Цена појединачне улазнице износи 1000 динара. Организатор овог програма је Центар за културу и уметност Алексинац.

Сви они који су карте купили за прошли термин, који је из оправданих разлога био одложен, а нису их у међувремену вратили, могу да их искористе сутра.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twelve + 16 =